Σχετικά με τη Telemax

Ποιοι είμαστε

page2_img1Η εταιρία ΝΩΤΑΣ Π. ΑΕΒΕ αντιπροσωπεύει προϊόντα με την επωνυμία «Telemax». Πρόκειται για ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές κυρίως οικιακής αλλά και επαγγελματικής χρήσης. Με μακροχρόνια παρουσία στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, το brand «Telemax» είναι συνώνυμο της έννοιας «Value-For-Money» που σημαίνει σωστό πιστοποιημένο προϊόν στη σωστή τιμή, με έξυπνη σχεδίαση και συνοδευμένο από τις κατάλληλες υπηρεσίες (after-sales, τεχνική υποστήριξη κτλ)

Η εταιρία λειτουργεί με πελατοκεντρική φιλοσοφία και το σύνθημα της είναι «Αξία στον Πελάτη». Οι άξονες στους οποίους κινούνται τα στελέχη της σε καθημερινό επίπεδο είναι η διαθεσιμότητα, η κερδοφορία, η εξυπηρέτηση και η υποστήριξη μετά την πώληση.

Οι Αξίες Μας

01

Συνέπεια

Tα στελέχη μας είναι πάντα συνεπείς στις δεσμεύσεις τους έναντι των πελατών

02

Ταχύτητα

Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε προκλήσεις αλλά και προβλήματα

03

Ευελιξία

Βρίσκουμε πάντα λύσεις και προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες τις αγοράς

Σύντομο ιστορικό

   Η εταιρία ξεκίνησε τη δραστηριότητα της σαν «Π. Νώτας & Σια ΟΕ» στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Το αντικείμενο της, ήταν τότε οι ταμειακές και υπολογιστικές μηχανές, ταυτόχρονα με κάποιες τηλεφωνικές συσκευές. Το 1987 απογειώνεται επιχειρηματικά ασχολούμενη αποκλειστικά με προϊόντα τηλεπικοινωνίας και μετατρέπεται σε ανώνυμη εταιρία. Τηλεφωνικές συσκευές, τηλεφωνικά κέντρα και παρελκόμενα καθώς και ασύρματα τηλέφωνα αποτελούν την γκάμα των προϊόντων της.
  Την δεκαετία του 1990, η εταιρία αποκτά πολύ σημαντικό μερίδιο στην αγορά απλών τηλεφωνικών συσκευών παρέχοντας στο καταναλωτικό κοινό προϊόντα καινοτόμας τεχνολογίας σε προσιτές τιμές. Ιδιαίτερα με την αλλαγή που επέφερε στην αγορά η υπηρεσία της αναγνώρισης κλήσης, η εταιρία είναι από τους πρωτοπόρους και το όνομα «Telemax» εμφανίζεται σε κάθε Ελληνικό σπίτι.
  Από το 2001 και μετά, η εταιρία εμπλουτίζει την προϊοντική της γκάμα με ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές όπως προϊόντα ήχου/εικόνας, λευκές συσκευές (ψυγεία, καταψύκτες), προϊόντα προσωπικής φροντίδας, οικιακές συσκευές, μικροσυσκευές κτλ.

Προϊοντική Γκάμα

Η εταιρία παρέχει αυτή τη στιγμή μια ευρεία γκάμα καταναλωτικών ειδών όπως Προϊόντα Ήχου και Εικόνας (DVD Player, φορητά Ραδιο-CD/ MP3, ραδιορολόγια κτλ), Παρελκόμενα Tablet/ Κινητών (Android TV tuner, ηχεία Bluetooth, power banks κτλ), Συσκευές σταθερής τηλεφωνίας, Μικροσυσκευές (είδη προσωπικής φροντίδας, μικροσυσκευές κουζίνας, οικιακές συσκευές) καθώς και μεγάλη γκάμα εποχιακών ειδών (ανεμιστήρες και θερμαντικά).

Προϊόντα για επαγγελματίες

Η εταιρία έχει αναπτύξει μια σειρά προϊόντων ανεμιστήρων και ηλεκτρικών θερμαντικών που απευθύνεται αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση (καφετέριες, ξενοδοχεία, μεγάλοι εξωτερικοί χώροι, κτλ)

Κανάλια Διανομής

Τα προϊόντα «Telemax» θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών σε όλη την Ελλάδα. Για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά σε συγκεκριμένη περιοχή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Εμπορικά Σήματα/Συνεργασίες

telemax-logo Το βασικό brand name της εταιρίας
accutone_logo  Επαγγελματικά ακουστικά κεφαλής για τηλεφωνικές συσκευές, τηλεφωνικά κέντρα αλλά και USB (με πιστοποίηση από την Microsoft για το Lync Server).

Μπορείτε να επισκεφθείτε το σύνδεσμο www.accutone.gr 

master  Tablet, τηλεοράσεις και Smartphone
panasonic Dealer της Panasonic για ασύρματα τηλέφωνα, τηλεφωνικές συσκευές και τηλεφωνικά κέντρα. 
alcatel logo

Dealer της Alcatel για την Βόρεια Ελλάδα .

Ανθρώπινο Δυναμικό

 • Νώττας Θεόδωρος
  Διευθύνων Σύμβουλος και Μέτοχος. Δείτε το βιογραφικό του στη σελίδα www.nottastheodoros.gr
 • Παντόγλου Δημήτρης
  Υπεύθυνος καταστήματος, διανομών και service. Υπεύθυνος επικοινωνίας.
 • Ασβεστάς Δάκης
  Υπεύθυνος πωλήσεων Βόρειας και κεντρικής Ελλάδος. Δείτε τη σελίδα του στο facebook.
 • Ούτσογλου Νίκος
  Υπεύθυνος μεγάλων λογαριασμών και πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος.
 • Μαστορίδης Νίκος
  Συνταξιοδοτήθηκε το 2012 μετά από 15 χρόνια στην εταιρίας μας. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ…
 • Ζαχαρέγκας Σάκης
  Υπεύθυνος αποθήκης, picking και εκτέλεση παραγγελιών.